Alla inlägg den 11 april 2010

Av Arga Rut - 11 april 2010 12:54

Är nu inne och jobbar tredje helgen i rad .... inte kul men så här blir det med periodplanering. Vi jämkar och har oss men man får aldrig som man vill ändå och detta innebär att man inte får se sin familj under helgerna. Vad spelar det för roll om jag är ledig på veckorna då familjen går i skolan och jobbar. Men visst här skall servas allmänhet osv bla bla bla. Funderar SKARPT på att återgå till jobb som undersköterska då jag iallafall har varannan helg ledigt. Fy fan vad bitter jag låter ha ha ha det enda som är bra är att man tjänar skapligt och jag missar ungefär 2000 kronor i lön om jag jobbar inom vården men just nu undrar jag vilket som är viktigast pengar eller ledighet !!


Kommer att vara som ett ursketet äpple ikväll och ligga i soffan och mumsa en massa godis och bli ännu fetare, då mitt jobb är stillasittande och arbetstiderna sprider sig över hela dygnet blir det ju inte riktigt balans i kroppen så jag kan tacka  jobbet för de ca 7 kilon jag fått extra unde de år jag jobbat här ..... lika bra att lägga på några kilon till även på fritiden. Visst man kan ju träna mm men när skall jag ha tid med det då .... inte när jag jobbar och när jag är ledig skall det tvättas, städas, hinna vara mamma och fru, hinna med att läsa lite kanske osv osv =o) Nej ser ni en flodhäst rulla fram på Sthlms gator så är det bara arga rut som är på väg till eller från jobbet *asg*.


Hoppas att sommaren kommer fort så att man iallafall har lite semester att se fram emot jo just det jag fick ju ändra på semestern så jag har bara 3 veckor tillsammans med familjen istället för 4 ..... tack för det med.


Så kära kollega S som jag vet läser här ... när vi skall hinna med den där ölen det vetifan, risken blir att jag avlider innan dig och du får ta en gravöl och vifta med käppen och garva ihjäl dig åt att jag trillade av pinnen före dig HA HA HA.


Kram på er och ha en riktigt bra dag

Ovido - Quiz & Flashcards