Alla inlägg under juli 2009

Av Arga Rut - 4 juli 2009 11:39

Godmorgon folket!


Gick upp för en stund sedan och har sedan dess inte gjort ett skit kan jag tala om. Det blir en väldigt sen frukost här hemma men vad gör det ......


Resterande familj skall till svärmor idag och jag ska ligga och läsa lite + vila då jag måste kunna vara vaken hela natten, måtte gudarna se till att det inte blir som igår säger jag bara.


Ja ja ni får ha en underbar dag!

Av Arga Rut - 4 juli 2009 00:53

What a night at work ..... mer säger jag inte! Sjukt skönt att få lämna stället och gå hem iallafall, inte många arbetspass kvar nu SKÖNT.


Skall snart hoppa ner i sängen och läsa lite tror jag, kommer nog somna ganska snabbt iallafall då jag är sliten.


Suss sött

Av Arga Rut - 3 juli 2009 09:46

Jisses vilket oväder det blev helt plötsligt, trodde ju att det skulle va soligt idag med men icke sa nicke. Ja ja det är väl skönt att det regnar lite men jag uppskattar inte åskan kan jag tala om.


Ska ju jobba idag men börjar inte förren klockan 15 så jag har några timmar på mig.


Hej svejs.

Av Arga Rut - 2 juli 2009 23:27

Min pappa har haft den hemma hos sig ett låååååångt tag och han har fixat iordning den så att den är som ny JIPPIE säger jag bara. Fick även en jättefin blomsterbukett men rosorna i den är gjorda av trä, ska ta en bild på den sedan så ni får se.

Fick även lite födelsedagspengar som jag inte riktigt vet vad jag skall spendera på men det dyker alltid up något kul. Jag fyller inte år förren i nästa vecka men eftersom vi inte träffas då så fick jag presenterna nu.


Bestämde även att låna en stuga av hans frus föräldrar så det blir nog några dagar ute på landsbygden och det skall bli kul för tjejerna att få se var jag växte upp.


Måste kolla en del saker på jobbet imorgon för uppenbarligen har någon lyckats sjuka mig ..... fast jag har varit på jobbet fattar inget, tur att en kollega var uppmärksam och såg detta. Sånt här kan irritera ihjäl mig .... saker och ting skall fungera utan problem. Visst kan människor göra fel men detta hade kunnat sluta med katastrof om ingen upptäckt det, fatta att jag inte hade fått ut nån lön nästa månad om inget hade uppdagats ... kul semestern hade blivit då + att jag hade inte kunnat svara för följderna. Tur att det går att fixa till iallafall men jag skall ha reda på vem som gjort felet eller jag hoppas att den som ordnar till felet läxar upp den som utfört sakerna i systemet!


Nej nu blir det att lufta lungorna på balkongen!


Ha det!!

Av Arga Rut - 1 juli 2009 23:09

Var ju ledig idag och tänkte sova ut men lilla jag slog upp ögonen 07.11 ... mycket irriterande men what to do det gick bara nte att somna om.


Har sedan städat, bytt ut gardiner, tvättat, ätit världens godaste thaisallad på balkongen, fixat lite till, ätit rabarberpaj på balkongen och nu har jag precis sett klart på dokumentären på tv om Michael Jackson.


Skall strax lägga mig och läsa lite och sedan somna, skall väl upp lite tidigt imorgon då min pappa kommer.


Ha en bra natt!

Av Arga Rut - 1 juli 2009 08:34

Jo ta mig tusan tror ni inte att det regnar ! Typiskt säger jag bara, det är meningen att jag inte skall få en liten ynka solstråle på nästippen alls detta åt tror jag =o(


Fick ett sms på morgonkvisten från min kusin som undrar om vi har en liten sängplats över åt henne en vecka och ja det har vi ju men vi kommer inte att vara hemma så mycket då semestern börjar samma vecka. Hon får helt enkelt sköta sig själv så gott det går under veckan!


Ska fixa lite här hemma idag då det är pissväder och förhoppningsvis kommer min far upp imorgon, det var planerat idag men allt kan ju ändra på sig.


Ha det så gott

Ovido - Quiz & Flashcards