Alla inlägg under december 2009

Av Arga Rut - 23 december 2009 08:36

Idag ska de sista sakerna inhandlas sen är jag klar och kommer bara att bedriva tiden med att sitta i soffan på mitt feta arsle och ta det lugnt.

 

Var dödligt irriterad igår över saker och ting men det går över ibland känns det som att allt man gör är fel och att alla andra anser att de gör rätt men men .....

 

Jag gjorde alla köttbullarna igår iallafall och idag skall skinkan in i ugnen, får se om jag gör Janssons med eller om jag tar det imorgon på förmiddagen allt beror på hur mycket jag orkar.

 

Här hemma skall all mat göras jag vägrar ex köpa färdiga köttbullar för i dem kan man få "knaster" = äckliga ben/sen saker BLÄ säger jag bara.

 

Iallafall så önskar jag er en fin dag i hysterins tecken!

Av Arga Rut - 21 december 2009 22:38

Underbara ledighet säger jag bara.

 

4 dagar tillsammans med familjen och bara myspysa kan det bli så mycket bätre ??!

 

Kramen

Av Arga Rut - 21 december 2009 04:49

..... Anna Anka gillar inte brunetter hmmmm kan ju bara meddela att jag inte gillar skrynkliga russin som solat för mycket solarium och till råga på allt har en skånsk accent .... vare de sig är brunnetter eller blondiner!

GO F**K yourself säger jag bara.

 

Denna kvinna kan ju reta upp en hel värld med sina imbicilla uttalanden, man kanske skulle söka jobbet som hennes assistent och göra hennes liv till en riktig plåga i de ca 30 minuterna man hade fått va anställd *asg*.

 

Ja ja man skall inte slösa energi på idioter men man kan få ett litet psykbryt i några sekunder, det måste man tillåta sig iallafall.

 

Jobbar sista dagen innan jul idag och hur kul är det att börja halv sju ?? Nej just det, inte kul alls men klockan halv fyra går jag hem med ett leende på läpparna och tänker njuta totalt i 4 dagar.

 

Ha nu en alldeles underbar dag!

Av Arga Rut - 20 december 2009 03:26

Här sitter man på jobbet och har sin lilla 20 minutare ..... har ätit lite och kollar lite på nätet men snart är det dax att jobba lite igen.

 

Jag önskar att jag kunde berätta om allt galet som har med mitt arbete att göra men jag håller på vad man får och inte får så jag låter bli men ni missar en massa kuliga saker det kan jag säga iallafall.

 

Längtar bara hem till sängen, morgondagen kommer att utstuderat enbart bestå av totalt slapperi =o)

 

Kramen till er alla

Av Arga Rut - 19 december 2009 14:03

Familjen åkte och inhandlade gran och detta år blev det en ståtlig rackare kan jag tala om ....

 

Jag skrattade läppen av mig när jag kom hem och fick se den in real =o)

 

Får nog fråga grannen om vi kan borra hål upp till dem så att topppen får plats !Julgranen 2009  

Av Arga Rut - 19 december 2009 13:56

Idag skulle C fyllt 50 år så i mina tankar skickar jag ett grattis och en varm kram och hoppas att hon kan ta emot dem var hon nu än befinner sig!

 

 

Av Arga Rut - 18 december 2009 10:33

Tjejerna kom hem med sina första betyg idag ....

 

10 vg och 2 g vardera inte illa alls.

 

Skall jobba i helgen och det känns ju lagom kul men det är tre pass kvar nu sen är jag ledig i 4 dagar och då blir det konstant mys med familjen.

 

Ha en underbar Fredag

 

Kramen

Av Arga Rut - 15 december 2009 18:14

Dax att plocka fram pensionärsbroddarna så att man inte halkar och bryter lårbenshalsen .... nej skämt o sido.

 

Stackars alla som halkat runt och skadat sig idag men man kan ju ta det lite lungt oxå kanske.

 

Sedan lite ris till de bilister som glider runt på sommardäcken fast det är typ storm ute, måtte gudarna se till at ni inte glider in i min bil för då kan jag inte svara för följderna  .... eller jo ta mig tusan vad det kommer att kosta er massor med kosing !

 

Hej svejs

Ovido - Quiz & Flashcards