Alla inlägg den 2 april 2009

Av Arga Rut - 2 april 2009 22:39

.... att hoppa ner i sängen och nansa lite.


Önskar er alla en god natt!


Kramen

Av Arga Rut - 2 april 2009 13:16

..... jag älskar när solen skiner ute!


Har en ledig dag idag för att sedan arbeta en massa nattpass inom myndigheten där jag är anställd men det får gå det med.


Väntar nu på att mina döttrar skall komma hem från skolan då de slutar tidigt idag och sen blir det ju full rulle här hemma som vanligt, det är bara att inse att som tonårsmorsa skall man stå ut med massor!


Jag har en gubbe oxå det måste man ju tala om så att ingen tror att man är ensamstående. Vi har hängt ihop i massor av år .... 16 stycken om jag ska va exakt och det känns tryggt.


Vi har som alla andra par både upp och nedgångar men vi rider ut stormarna hand i hand och det är väl så det ska va!


Jag har en massa fina vänner med som jag älskar över allt annat och jag hoppas att de vet om det, några vänner är nya, några har hängt med sedan barnsben och tonårstiden och de flesta  av dem vet det mesta om mig.


  • Jag har vart nära döden 1 gång  ... det var nästan så att jag kunde ta i hand med sankte per men det löste sig det med PUH!!
  • Jag har bott utomlands ...SUPERKUL var det!
  • Jag har halva syskon men jag har bara kontakt med ett av dem och nöjer mig med det.
  • Jag är en djävel på att svära alldeles för mycket
  • Jag älskar att få mina vänner att skratta åt mina sjuka skämt.
  • Jag är inte från Stockholm från början utan från en pytteliten ort i Småland .... försöker förtränga den lilla orten =o)

Ja vill ni veta mer om mig så antingen läser ni bloggen eller ställer alla frågor som ni vill ha svar på (förhoppningsvis svarar jag på allt).


Kram





Av Arga Rut - 2 april 2009 13:05

Hej på er!


Har skrivit här förrut och bestämde mig för att återkomma.

Har en annan blogg dit personer hittat som inte riktigt har där att göra så nu börjar jag om här igen och det känns skönt.


Bloggade inte här med samma namn men Arga Rut kan garanterat ingen relatera till just mig så det är gudomligt skönt =o).


Som jag skrivit i beskrivningen så är jag varken arg eller heter Rut och jag hoppas att ni återkommer på besök till bloggen så ofta som möjligt för att ta del av mitt halvt hysteriska liv och helt hysteriska åsikter!


Kram till alla

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards