Alla inlägg den 29 april 2009

Av Arga Rut - 29 april 2009 20:46

Tonåringar i all ära men varenda tonårshormon har flyttat in här hos oss. Att dag ut och dag in i stort sett bli dumförklarade av två snart 14 åriga tjejer det tär på en kan jag tala om.


Det gapas, skriks, dumförklaras, bråkas osv i all oändlighet .... det tar liksom inte slut PUH säger jag bara.


De fyller ju år snart och ett är säkert fortsätter det på det här viset så blir det ingen superkul födelsedag utan då får de bara en apelsinjävel och ett grattis !!


Jag vet att vi inte är de enda som har det så här hemma så om nån har ett riktigt BRA tips för att få ett stopp på det hela skriv då en kommentar =o)


Tänk nu på humana hjälpinsatser ..... man kan ju liksom inte bara gräva ner dem en kort stund för att få det tyst och lugnt i typ 10 minuter *asg*!


Vi älskar våra tjejer men ibland efter jobb och alla måsten kan det bara bli för mycket med tonårstjafs och jag är nog fan på väg att bli gråhårig och det kan jag inte acceptera vid min ålder ha ha ha.



91arg.jpg


Ha en bra kväll!


Kram

Av Arga Rut - 29 april 2009 18:03

Alltså jag blir så trött på folk (framför allt tanter men det finns en och annan gubbe som jag retat mig på med) som inte vet hur man ska bete sig på kommunala färdmedel.


Ni har inte ensamrätt på att sitta ner, det finns yngre folk som kanske har problem som gör att de måste sitta ner oxå JAG LOVAR!!


Skärpningsäger jag bara, ni betalar mindre med era rabatterade kort så pass opp ni kanske skall göra som indierna snart och sitta på bussarnas tak!

Då får ni både bra plats, frisk luft och en underbar utsikt!


Hepp!



Av Arga Rut - 29 april 2009 05:59

Ja då jobbar man till klockan fyra idag sen är det bara morgondagen kvar sedan är man ledig i 3 dagar JIPPIE!


Blev skitirriterad på jobbet igår och det hördes nog tydligt när jag framförde min åsikt men det skiter jag fullständigt i .... ibland kan saker och ting bara bli för mycket!


Pratade med kollegan en stund sen somnade jag i soffan .... trevligt sällskap man är hi hi hi.


Ska fixa iordning mig lite nu!


Ha det gott

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards