Alla inlägg den 4 april 2009

Av Arga Rut - 4 april 2009 12:58

Ja rubriken kanske är lögn ..... vem i helskotta kan vara glad när man bara sovit i 4 timmar efter ett nattpass som varade i total evighet!


Ja ja detta innebär ju att jag kommer att somna underbart ikväll istället och det gör väl inget då jag skall upp ch jobba på Söndag igen, sen är det nattjobb på Måndag BLÄ säger jag bara.


Familjen far ju iväg under påskhelgen och vad gör mamman ?? Jo hon jobbar då med .... kalla mig idiot men jag dansar kanske hela vägen till banken när lönen sedan kommer.

Det blir några tusenlappar extra i plånboken iallafall och det behövs då mina döttrar kostar mig en smärre förmögenhet kan jag tala om. Ja jag kostar ju jag med men det räknasliksom inte in då det är jag som sliter för de fjuttiga slantar man får h hi hi.


Sitter iallafall här nu och funderar på om jag ska orka släpa mig in i duschen eller om jag skall avnjuta en cigg på balkongen hmmmm vi får se vad jag bestämmer mig för. Ska ta en promenix med alla familjemedlemmar sedan för att köpa lördagsgotte, det är ju ett måste till Robinson och CSI Miami =o)


Ha det så gott i solen nu!


Kramen

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards