Alla inlägg under april 2009

Av Arga Rut - 19 april 2009 10:23

Sådär ja nu är tre av familjemedlemmarna vakna iallafall, lilla mini ligger och snusar fortfarande men hon är en riktig liten tröttis kan jag tala om.


Gubben ska iväg på fotboll annars hade ju inte han varit vaken vid den här tiden ..... det är enbart fotboll som kan få iväg honom tidigt en Söndag =o)


Blir snart frulle här hemma!


Hej svejs


Av Arga Rut - 19 april 2009 02:29

Slutar om ca 30 minuter och dåp står älskade gubben utanför och väntar på mig ...... hem och krama kudden och falla i djup sömn det är det som står på min lista =o)


Har varit en ganska crazy natt så det skall bli riktigt underbart med hemgång ...... mina tankar går till de stackare som sitter kvar tills klockan 7 imorgonbitti.


Ha det så gott ni underbara så hörs vi!


Kram & God natt

Av Arga Rut - 18 april 2009 09:20

När man får sova ut länge då vaknar man skittidigt men när man skall upp tidigt då är det inga problem med att sova vidare .......


Skall jobba till tre inatt så jag hade velat sova ite längre men jag får väl ta en pensionärstupplur lite senare =o)


Gubben min kommer och hämtar mig inatt iallafall så jag kommer hem tryggt.


Vi är lite småsjuka allihopa nu och snorar ikapp, så sjuka vi varit under hösten/vintern har jag då aldrig varit innan och jag blir lite lätt irriterad. Nu vill jag ha sommar och värme så att man har en chans att bli 100 % frisk. Inte nog med detta utan när graderna ute skuttar fram och tillbaka som en jäkla studsboll så tar mina leder stryk och det gör ont!


Även om jag arbetar ikväll så måste jag ju se på Robinson och titta på den person som jag tycker är en stor galning .... måtte personen bli utröstad snabare än snabbast.


Ha det så gott så hörs vi sen!


Kramen

Av Arga Rut - 16 april 2009 19:20

Folk som åker kommunala färdmedel kan lukta väldigt illa ..... det finns deodoranter vill jag tala om och ibland säljs de på rea KÖP dem då så att medtrafikanterna slipper lida !


Hepp

Av Arga Rut - 16 april 2009 06:49

Hej svejs .... känner mig som ett ursketet äpple men skall gå till jobbet, är ju ledig imorgon + att jag måste prata om mitt schema .... blev lite mycket helgpass.


Fick ett samtal på jobbet igår och det jag fick höra när jag svarade var "Jag skall kasta en koskit på dig" jaha sa jag och trodde att det skulle komma mer spydigheter men nej personen hade lagt på så då gjorde jag detsamma.

Alltså att folk kan bli tillfredställda av att göra sådana saker men jag måste medge att såna samtal på någotvis förgyller ens vardag *asg*.


Ska ta mig en kopp kaffe nu och försöka vakna till liv!


Kram



Av Arga Rut - 15 april 2009 20:34

Jisses hur mycket snor kan det finnas i en stackars näsa ?? Snörvel, snörvel!


Dagen har varit ganska bra faktiskt förövrigt, högsta chefen hörde av sig angående ett brev jag skrev och det var ett riktigt bra samtal där jag fick förståelse för det jag ville ha fram =o)

Sedan babblade vi en massa annat kuligt som vi brukar göra .......


Ska ta och se över mitt svhema imorgon med och förska ta bort ett helgpass för vi ska bara ha fyra ocg jag har dessto mer.


Ska ta mig en liten macka nu + massor av nässpray sedan blir det soffläge och Grey´s.


Kram och natti natti

Av Arga Rut - 15 april 2009 07:27

Måste ju säga att dagen på jobbet igår var en riktig pissdag. Förkyld, ingen förståelse, planering osv ..... jag tjurade ordentligt kan jag tala om.


Ska iväg och jobba idag med med täppt näsa och kliande ögon men man får överleva för om  man nu är hemma och är sjuk så förlorar man ju ca 1200 på karensdagen och det har jag ta mig tusan inte råd med just nu.


Tjejerna fyller år, vi skall inhandla saker till hemmet, sommardäck ska inhandlas mm så här får man kämpa och slita för att få ihop ynka slantar.


Solen skiner iallafall och det är ju underbart =o)


Ha en fin dag!


Kram

Av Arga Rut - 14 april 2009 05:53

Jaha då är man riktigt förkyld igen då, kliig i ögonen och täppt i näsan.

SKIT säger jag bara men det är bara att genomlida helvetet återigen =o(


Skall strax jobba sen ikväll blir det ju dubbelavsnitt av Desperate så det blir ryggläge i soffan med chipsskålen på magen kan jag tala om.


Vi hade en alldeles underbar dag igår iallafall och var ute och promenerade + att vi handlade hem ytterligare lite godis, sen vart det bara hem och laga till lasagne och mumsa i sig den.


Ha en alldeles underbar dag!

Ovido - Quiz & Flashcards